Tiber
Zoek jouw stedentrip naar Rome
Aanbieding Rome - Rome.nl

Aanbieding Rome

Zoek jouw aanbieding Rome!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Boek direct je excursies bij
Geen reserveringskosten

Aanbieding Rome

Een aanbieding Rome, wie wil dat nu niet? Bij GaSamen Stedentrips zorgen we altijd voor een geschikte aanbieding Rome. Binnen korte tijd vlieg je naar Rome-Fiumicino of Rome Ciampino. Vanaf allebei de luchthavens maak je gebruik van het openbaar vervoer.

Wat ga je allemaal doen tijdens een aanbieding Rome? Er zijn genoeg hoogtepunten te spotten tijdens een aanbieding Rome. Slenter bijvoorbeeld over de markt op Campo de’ Fiori. En eet een stukje overheerlijke pizza in de oudste bakkerij van Rome.

Natuurlijk kan tijdens een aanbieding Rome een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum niet ontbreken. Het Colosseum is het grootste amfitheater. Je kunt het Colosseum overdag, maar ook ’s avonds bezoeken. ’s Avonds is het Colosseum prachtig verlicht! Vlakbij het Colosseum vind je ook het reusachtige monument van Victor Emanuel II. Dit witte gebouw springt meteen tussen alle gebouwen uit!

De ware shopaholics moeten naar de Spaanse Trappen. Om de Spaanse Trappen liggen allerlei winkels van de meest bekende merken. Voor een mooi uitzicht over de stad is dit de perfecte plek tijdens een aanbieding Rome! Bovenaan de Spaanse Trappen loop je meteen door Villa Borghese. Veel Italianen zijn aan het hardlopen, fietsen of wandelen. Het is een mooie plek om even tot rust te komen.

Breng een bezoek aan het plein Piazza Navona tijdens een aanbieding Rome. Dit super gezellige plein staat vol met schilders en hun mooie schilderijen. Om het plein heen vind je de lekkerste restaurantjes met prachtige fonteinen. De witte fonteinen steken goed af tegen de gekleurde huizen. Loop daarna door naar het Pantheon of de Trevi fontein. De Trevi fontein kan je niet voorbij lopen tijdens een aanbieding Rome. Pak een muntje en gooi dit in de Trevi fontein. Als je deze over je schouder hen gooit kom je ooit terug in Rome. Nadat je verliefd bent geworden op deze stad wil je zeker nog een keer terug! Tip: vlakbij de Trevi fontein vind je ijssalon Giolitti, dit is een aanrader!

Het Pantheon is één van de goed bewaarde gebouwen in Rome. Loop hier langs tijdens een aanbieding Rome. De buitenkant is wat aan de grijze kant, daarentegen is de binnenkant ontzettend kleurrijk.

Vaticaanstad is een onafhankelijke staat in Rome. Deze staat is een bezoek waard tijdens een aanbieding Rome. Vaticaanstad en de Sint Pieter moet je bezoeken tijdens een stedentrip Rome! Van buiten is het gebouw prachtig om te zien. Je kunt ook naar het Vaticaan museum gaan. Bewonder hier het werk van Michelangelo.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Weekendje Rome aanbieding

Meteen op zoek naar een weekendje Rome aanbieding? Wat moet je zien tijdens een weekendje Rome aanbieding? Ga in ieder geval naar het Colosseum. Spot overdag en ’s avonds het Colosseum. ’s Avonds is het Colosseum zelfs verlicht. Tijdens weekendje Rome aanbieding proef je het verse fruit om de beroemde markt bij Campo di Fiori. De hele ochtend en middag is hier een bruisende markt aan de gang. Koop hier een overdosis aan souvenirs voor thuis. Eet tijdens een weekend Rome aanbieding ook een pizza. Dit kan je eten in de oudste bakkerij van de stad. Dit is Forno Campo de’ Fiori. Maak tijdens een weekendje Rome aanbieding goed gebruik van je tijd. De Sint Pieter, Trevi fontein, Spaanse Trappen en Villa Borghese zijn niet ver van elkaar. Ook het Colosseum is vanaf Villa Borghese goed aan te lopen. Of kies voor een fietstour door Rome. Spot binnen korte tijd alle bezienswaardigheden van Rome. Zo maak je optimaal gebruik van je tijd tijdens een weekendje Rome aanbieding.

Hotel Rome aanbieding

Een hotel Rome aanbieding combineer je met een goede vliegreis. Kies jouw gewenste vliegtijden in combinatie met een hotel Rome aanbieding. Kies een hotel in het bruisende centrum van Rome of in één van de wijken vlakbij. Het is handig om rekening te houden met de ligging van het hotel en het vervoer van en naar de luchthaven. Vanaf Rome-Fiumicino en Rome Ciampino reis je met de trein naar diverse stations in de stad. Een hotel Rome aanbieding selecteer je op prijs. Vink jouw faciliteiten aan en je krijgt het perfecte hotel Rome aanbieding! Je bent maar een aantal klikken verwijderd van een weekend, last minute of goedkoop naar Rome!