5-daagse vliegreis Kerst in Rome

Vliegreis

vanaf649p.p.

5-daagse vliegreis Kerst in Rome

Maandag 23/12: Rome

Op de Romeinse luchthaven Fiumicino worden we opgewacht door onze reisleid(st)er. Vervolgens gaan we (indien de vluchttijd dit toelaat) per touringcar naar Ostia Antica, de deels opgegraven havenstad van het antieke Rome aan de monding van de Tiber. Hierna gaan we naar ons hotel in Rome. Na het diner heeft u de mogelijkheid om een avondtour per touringcar te maken langs de mooi verlichte Romeinse monumenten, eventueel onderbroken voor een wandeling langs de Trevi-fontein (excl. ca. € 15 p.p., min. aantal deelnemers 18).

Dinsdag 24/12: Vaticaan en stadswandeling

Vanochtend zetten we voet over de drempel van Vaticaanstad en betreden we de Vaticaanse musea (entree excl. ca. € 16 p.p.), waar we een kunstcollectie gaan zien, die enorm van omvang is en een grote verscheidenheid kent, o.a. de Sixtijnse kapel met de schilderingen van Michelangelo is in de collectie opgenomen! Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de St. Pieter en de kerststal op het Pietersplein. In de middag maken we een wandeling langs het Forum Romanum, het Colosseum en de S. Clemente naar de S. Pietro in Vincoli. 's Avonds heeft u de mogelijkheid om de Kerstmis bij te wonen in de Friezenkerk.

Woensdag 25/12: Vaticaan ('Urbi et Orbi') en Rome

Vanochtend maken we ons klaar voor een Pauselijk bezoek en zullen aanwezig zijn bij het uitspreken van de jaarlijkse kerstboodschap en het 'Urbi et Orbi' op het St. Pietersplein door de Paus persoonlijk. Nadat de liefhebbers een pizza hebben genuttigd, genieten we op de Pincio-heuvel van Rome’s panorama, dalen we de Spaanse Trap af, zien we de Trevi-fontein terug en eindigen we op het Piazza del Popolo.

Donderdag 26/12: Rome

Deze ochtend begint met een wandeling op het Tiber-eiland. Kort daarna wandelen we langs het Theater van Marcellus en door de getto, zien we de lieflijkste fontein van Rome, pauzeren we op het Campo dei Fiori, maken we kennis met Pasquino, flaneren we over het Navona-plein en brengen we een bezoek aan de traditionele kerstmarkt. In de namiddag gaan we naar de Santa Maria Maggiore en het Lateraan met de kerk van de twee St. Jannen. Omdat een aantal van ons zal kiezen om een met sopranen- en tenorenzang omlijst diner te gebruiken in een Romeins restaurant (excl. ca. € 35 p.p.) is het diner van vanavond niet inbegrepen.

Vrijdag 27/12: Rome en Nederland

Indien de tijd van de terugvlucht het toelaat brengen we vandaag nog een bezoek aan de catacomben van S. Callisto en de St. Pauluskerk (entree excl. ca. € 8 p.p.) buiten de muur. Hierna volgt de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland.

NB. Afhankelijk van de openingstijden van de bezienswaardigheden kan het zijn dat de dagindeling wijzigt.

Wij hebben vreselijk genoten van deze trip, wat een mooi en vol programma. De meeste complimenten wil ik toch echt geven aan onze reisleider René! Wat een vreselijk leuke man die werkelijk alles maar dan ook alles wist en ook op alle vragen een antwoord had! Hij  was grappig, onderlegd en wat een heerlijke man om de dagen mee door te brengen.

Ik ben sinds eergisteren terug van mijn 5-daagse Rome-reis in het Pacific-hotel. Ik heb al heel wat vakanties met gidsen gehad, maar ik moet toch vaststellen dat Renee die wij hadden een super Gids was, zowel in kennis, want hij wist ontzettend veel, als ondersteunend in mijn reisproblemen. Verder was hij ontzettend gezellig, en behulpzaam. Houd hem in ere!!

Wij verbleven via uw organisatie en via kantoor Druten, 5 dagen in Rome. Een stedentrip om nooit te vergeten. Wij willen onze nadrukkelijke dank via u doorgeven aan onze reisleider Rene. Zeer deskundig, vriendelijk en zeer klantgericht. Zijn dienstverlening ging door tot in de vertrekhal van het vliegveld in Rome waar hij ons hielp met het inchecken.

Fantastisch! Uiteraard gaat onze dank ook uit naar uw reisorganisatie. Prima dienstverlening.

Wij willen U een groot compliment geven voor de zéér verzorgde reis waarbij René Thied onze gids was. Zijn kennis van Rome en de oudheid was enorm.Wij hebben genoten van zijn deskundigheid(TOP!) gedrevenheid en liefde voor zijn vak. Vol elan heeft hij ons erbij betrokken. ZUINIG zijn op dit soort mensen!

Op de eerste plaats, nogmaals hartelijk dank voor de professionele begeleiding én kennisoverdracht tijdens onze Rome tour van 25 t/m 29 augustus jl. Het was in één woord 'fantastisch' om dit te kunnen- én mogen meemaken! Je begrijpt wel, dat als het aan ons ligt een ieder de Romereis gaat maken met De Jong Intra, inclusief de Reisleidster Trudy van Koeveringe!!

Wij zullen in ieder geval deze reis, met álles erop en eraan, aan onze familie en kennissen van harte aanbevelen!

Via deze weg willen we jullie bedanken voor de fijne vakantie/ stedentrip Rome. Alles is goed geregeld, vlucht, bus en hotel. Maar het meeste lof krijgt toch reisleider René. Deze heeft op een geweldige manier uitleg gegeven over het Rome van vroeger en het heden. Wat je daar te zien krijgt gaat elk denkvermogen te boven en dit alles weet hij op een op een voor iedereen te begrijpen taal uit te leggen. Hij is een genie en is overal goed gezien. Ben zuinig op zulke mensen.

Graag nogmaals onze dank en complimenten aan jullie en speciaal aan René. Als ik een punt moest geven, een 10 met stip!

Wij hebben tussen 7 en 11 oktober 2010, een "Ondekt Rome" reis meegemaakt. Een zeer interessante trip, o.l.v. reisleidster Trudy van Koeveringen. Zij bezit veel kennis over de stad en haar geschiedenis, weet er de weg, en geen moeite was haar te veel! Rome en Trudy: zeer aanbevolen!

Wij hadden Rene als reisleider en is erg goed bevallen, hij bracht alle informatie op een leuke manier en wist echt heel veel van Rome.

Het was een ZEER leuke reis!!!!! We zijn overal naar toe geweest in Roma, zeer goede uitleg over alles en nog wat en vond het zeker weten een dikke 10 !!!!! Zeker weten BESTE vakantie en reisleidster Oooooit!!!

Via de Jong Intra Vakanties ben ik vanaf 26 t/m 30 augustus 2010 op (vlieg) reis geweest naar Rome. Het was een goed verzorgde reis en ik heb alles gezien wat werd beloofd! Mijn bijzondere dank aan de reisbegeleidster Trudy van Koevering. Heel veel kennis van zaken heeft ze en heel veel geduld om alles goed te vertellen aan iedereen en ook daarnaast een ieder van dienst te zijn als dit nodig was. Door haar werd deze reis een voor mij onvergetelijk bezoek aan Rome: “wees zuinig op zulke medewerkers”. Ik hoop dat u mijn dank aan haar wilt laten weten mede namens mijn reisgenoten.

De reisleiding Trudy was fantastisch, ze wist zeer veel over Rome, daarom ook veel geleerd. Ze was vooral heel rustig en duidelijk en had er heel veel zin in. Alles boeide haar ook echt. De reis was goed in elkaar gezet, het programma ook, alles was in de buurt. Het hotel was prachtig en goed gelegen kortom mijn zoontje en ik hebben een geweldige vakantie gehad!!!

Graag zou ik u laten weten dat mijn ouders en ik genoten hebben van onze vakantie naar Rome. Met name door de deskundigheid en het gezelschap van uw reisleider Rene Thied. Die ons en de groep met zijn kennis,kunde en vele mooie verhalen mee kon nemen naar het mooie Rome van weleer. Daarnaast had ook het hedendaagse Rome voor Rene geen geheimen die hij graag deelde met het gezelschap. Welke stedentrip dan ook, wij weten zeker dat onder de fantastische leiding van Rene ( iemand met een groot hart en praktische instelling in staat zijnde om welk onverwachts probleem dan ook zo op te lossen voor de gasten), het altijd een groot succes zal zijn! Met vriendelijke groet,

Trudy van Koeveringe verdient lof voor haar uitmuntend werk!

Ben gisteren teruggekeerd uit Rome. (Reisovereenkomst 2467/7679/1). Omdat ik weet dat klachten meestal wel gemeld worden maar goede ervaringen minder of niet, deze mail. Want ik heb een meer dan fantastische reis gehad. Natuurlijk waren er factoren waarop een reisorganisatie geen invloed heeft. Zoals de kleine groep die onderling ook leuk was. Het weer. Het hotel. Maar wat het werkelijk perfect maakte was uw reisbegeleiding, uw gids Trudy van Koeveringe. Haar inzet, haar rust, haar kennis, ongekend. Mede door haar werden het vijf onvergetelijke dagen. Een overweldigende ervaring. Natuurlijk heb ik haar dat persoonlijk ook laten weten. Maar ik vind het op z'n plaats om het ook u te laten weten. Gewoon omdat "Ontdek Rome" een fantastisch product bleek te zijn.

Onze reisleidster in deze periode was Trudy van Koeveringe. Zij is fenomenaal goed wat betreft kennis over Rome, sociaal en ongelooflijk goed geweest in de improvisatie, toen wij niet konden terug vliegen naar Schiphol ivm de aswolk. Een topper!!!! Zij regelde een bus naar Florence, waarna wij konden overstappen op een bus van de Jong Intras, die ons naar Nederland bracht. Al het rollende materiaal en personeel werd reeds ingezet, desondanks kwamen (een reeds gepensioneerde) chauffeur en de of een direkteur (weet ik niet) van de Jong Intra, om met z`n tweeën het gezelschap weer naar huis te rijden. Geen bijkomende kosten. Echt ongelooflijk!!! Hier zijn geen woorden voor voor zo`n ongelooflijk goede service. Iedereen mag het van mij horen. Bij de volgende boeking heb ik mijn keuze al gemaakt.

Beste mensen, Wij zijn zojuist terug van een excursiereis naar Rome van 6-10 maart. Wij zijn daar als groep begeleid door Trudy van Koeveringe. Wij willen bij deze aangeven dat wij, maar ook met ons de gehele groep, bijzonder onder de indruk waren van de manier waarop Trudy haar werk verricht. Zij is zeer enthousiast, sociaal en geweldig inspirerend. Zeer gemotiveerd heeft zij ons de mooiste plekjes van Rome laten zien. Ook haar kennis van Rome, de archeologie, kunst etc. beheerst zij tot in de perfectie. Op de meest gekke vragen had zij een antwoord dmv parate kennis. Wij willen u hiermede aangeven dat wij bijzonder tevreden zijn over de wijze waarop zij de groep heeft begeleid. U kunt trots zijn op zo'n medewerkster, waar u zeer zuinig op moet zijn.

Gisteren teruggekomen van een geweldige Rome reis onder begeleiding van een geweldige gids Trudy. Ik wil jullie onze complimenten overbrengen voor de organisatie en feliciteren met deze gids. In een woord geweldig.