Hotel Rome Love

Verschillende reismogelijkheden

vanaf143p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Bij treinstation
  • Met familiekamers
  • Midden in het centrum

Hotel Rome Love

Klein gezellig hotelletje met een centrale ligging in het levendige centrum.

Ligging
Het Colosseum vindt u op ca. 10 minuten loopafstand. Metrostation Vittorio Emanuele op ca. 70 m. De Spaanse Trappen en de Trevi-fontein zijn met de metro in 4 haltes te bereiken.

Faciliteiten
Receptie (op de 2e verdieping) en lift.

Kamers (24)
De nette kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, telefoon, tv, kluisje, airconditioning en internetaansluiting.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 2 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Citytrip naar Rome

Er is waarschijnlijk geen andere stad in de wereld die tijdens een stedentrip zoveel stijlen cultuurperiodes vertegenwoordigt als Rome. In deze stad leven de eeuwen in harmonie naast elkaar voort, vooral tijdens stedentrips naar deze prachtige stad zult u dit ontdekken. Maar voor velen spreekt de geschiedenis van het bijna 1000-jarige Romeinse Rijk wel het meest tot de verbeelding. 

In onze moderne geschiedenis speelt Rome een hoofdrol in film, mode en industriële vormgeving. Dit zal u tijdens een stedentrip zelf beleven. Het is altijd een cultuurstad geweest. Al deze glorieuze periodes uit de geschiedenis van Rome zijn tastbaar aanwezig in indrukwekkende monumentale gebouwen en in de kunstcollecties. Fascinerend om tijdens uw stedentrip of weekend weg te ontdekken.

Plattegrond

Toon legenda

Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

Gratis nacht

4 nachten boeken is 3 nachten betalen.

Geldig
1 jul. 2020t/m 5 sep. 2020