Tiber
Zoek jouw stedentrip naar Rome
Last minute Rome - Rome.nl

Last minute Rome

Vind hier je last minute Rome!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Boek direct je excursies bij
Geen reserveringskosten

Last minute Rome

Op zoek naar een last minute Rome? GaSamen Stedentrips heeft altijd een last minute Rome die bij jou past! Een last minute Rome kan gecombineerd worden met het vliegen naar Rome of eigen vervoer. Boek naast je last minute Rome je hotel en ook nog je excursies bij.

Maar wat moet je gaan ondernemen tijdens een last minute Rome? Begin bij het Colosseum. Dit is het historische, grote amfitheater van Rome. Loop hier omheen en laat alle indrukken op je inwerken. Vervolgens kun je doorgaan naar de Spaanse Trappen en Piazza di Spagna.

Tijdens een last minute Rome is het de moeite waard om een muntje in de Trevifontein te gooien. Gooi het muntje over je linkerschouder en je keert ooit terug naar Rome, je vindt de liefde van je leven en je zal ooit trouwen. Dat is het proberen waard tijdens een last minute Rome.

Piazza Navona is een druk en toeristisch plein waar je tijdens last minute Rome zeker geweest moet zijn. Vlakbij Piazza Navona ligt Campo de Fiori. Dit is de bloemenmarkt van Rome. Hier zijn ook leuke winkels in de zijstraten te vinden. Tijdens een last minute Rome kun je ook winkelen in de luxe winkelstraat Via del Corso. Misschien scoor jij hier een aantal aankopen tijdens een stedentrip Rome.

De rivier de Tiber loopt door het centrum van Rome heen. Zodra je tijdens een last minute Rome langs de Tiber blijft lopen, stuit je op alle hoogtepunten van Rome. Dat wil je natuurlijk niet missen tijdens een last minute lopen.

Als je een last minute boekt dan kun je vaak goedkoop naar Rome. Of je nu een lange stedentrip of weekend Rome boekt.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur