Tiber
Zoek jouw stedentrip naar Rome
Stedentrip Rome - Rome.nl

Stedentrip Rome

Jouw stedentrip Rome begint hier!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Boek direct je excursies bij
Geen reserveringskosten

Stedentrip Rome

Op zoek naar een stedentrip Rome? Dan ben je bij GaSamen Stedentrips aan het juiste adres. Een stedentrip Rome begint bij het boeken van een vlucht en hotel in Rome. Ga vliegen naar Rome, want vanaf de luchthaven begint je stedentrip Rome pas echt. Binnen korte tijd sta je met de openbaar vervoerverbindingen van de luchthaven midden in het centrum van Rome. Zet je spullen neer in het hotel Rome dat je geboekt hebt en je stedentrip Rome kan officieel van start!

Je stedentrip Rome begint bij het Colosseum. Dat is het historische beeld van Rome. Dit reusachtige amfitheater geeft een indrukwekkend weer. De buitenkant is gratis, maar om binnen in het Colosseum te komen, moet je wel kaartjes kopen. Met de Roma Pass kan je het Colosseum ook met gemak betreden.

Uiteraard moet je tijdens een stedentrip Rome ook langs de Trevifontein geweest zijn. Gooi meteen een muntje over je linkerschouder en je keert in ieder geval terug voor een andere stedentrip Rome. Ook zal je de liefde vinden en daarmee trouwen. Dat is wel een muntje in de Trevifontein waard.

De aparte staat van Rome kan niet vergeten worden tijdens een stedentrip Rome. Vaticaanstad staat bekend om de Sint-Pietersbasiliek, het Sint-Pietersplein, het Vaticaanse Musea en het Sixtijnse Kapel. De meesterwerken van Michelangelo tref je hier ook aan.

Uiteraard is een stedentrip Rome pas compleet als je de Italiaanse keuken hebt geproefd. Er is genoeg gelegenheid om jezelf vol te eten met pasta en pizza. Zoek vooral de kleine steegjes met authentieke restaurantjes op tijdens je stedentrip Rome. Hier proef je de echte Italiaanse keuken.

Je kunt kiezen voor een lange stedentrip, last minute of weekend Rome. Je kunt zelf kiezen hoe goedkoop naar Rome je gaat.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur