Sint Pietersplein
Zoek jouw stedentrip naar Rome
Weekend Rome - Rome.nl

Weekend Rome

Gezellig een weekend Rome? Bekijk ons aanbod!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Boek direct je excursies bij
Geen reserveringskosten

Weekend Rome

Zin in een weekend Rome? Rome is het openluchtmuseum van Europa. Rome beschikt over veel historisch pracht en praal. Een weekend Rome begint met de vliegreis naar deze oude stad. Reis vanaf de luchthaven met de trein naar het centrum of je hotel om een begin te maken aan je weekend Rome. Je kunt ook een last minute weekend boeken. Zo ga je altijd goedkoop naar Rome!

De eerste dag van een weekend Rome moet natuurlijk beginnen met de bekende bezienswaardigheden van Rome. Begin bij het Colosseum, dit is het gigantische amfitheater van Rome. Het is en blijft een indrukwekkend gebouw om naar te kijken.

Tijdens een weekend Rome moet je langs de bekendste en grootste fontein van Rome lopen. Dit is de Trevifontein. Als je een muntje over je linker schouder gooit, keer je ooit terug naar Rome, je ontmoet de liefde van je leven en je zal trouwen. Dat is dus wel een muntje gooien waard tijdens een weekend Rome. De Spaanse trappen en Piazza die Spagna zijn zeker een bezoek waard tijdens een weekend Rome. In de buurt vind je veel winkelgelegenheid.

Ook moet je tijdens een weekend Rome naar Vaticaanstad geweest zijn. Dit is een aparte staat in Rome. Vaticaanstad staat vooral bekend om de Sint-Pietersbasiliek en het Sixtijnse Kapel. Ook de wijk Prati kun je bezoeken tijdens een weekend Rome. Hier is een groot genaamd Piazza Risorgimento. De winkelstraat Via Cola di Rienzo ligt hierin een zijstraat. Dat wordt winkelen tijdens een weekend Rome.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Weekend Rome tips

Een weekend Rome tips begint met een bezoek aan de wijk Monti. Deze wijk heeft veel onontdekte en schattige straatjes. Deze wijk is op dit moment de hipste wijk van Rome, daarom hoort dit zeker tot de weekend Rome tips. Deze wijk ligt achter het Colosseum. Je vindt veel vintage kleding, handwerk en ateliers.

Ook de wijk Trastevere hoort thuis in de opsomming van weekend Rome tips. Deze wijk staat vol met leuke barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en drinken. Deze wijk is de moeite waard om te dineren.

Ook de bloemenmarkt Campo de Fiori behoort tot de weekend Rome tips. Deze kleurrijke bloemenmarkt heeft veel zijstraten met leuke winkels. Wandel door de winkels heen en schaf leuke souvenirs voor thuis aan.

Weekend Rome inclusief vlucht

Een weekend Rome inclusief vlucht heb je binnen korte tijd geboekt bij GaSamen Stedentrips. Vliegen naar Rome is de snelste manier van reizen. Een weekend Rome inclusief vlucht maakt een stedentrip Rome compleet. Je kunt vertrekken vanaf verschillende luchthavens. Kies een luchthaven bij je in de buurt. Een vlucht naar Rome wordt gecombineerd met een hotel met een perfecte ligging.